Tilavuokraus ja tilausravintola Kouvolan Myllykoskella

Myllykosken Kerho tarjoaa tunnelmalliset tilat erilaisiin juhlatilaisuuksiin sekä mukavaa majoitusta. Kouvolan Myllykoskella sijaitseva kerhotalo palvelee myös tilausravintolana A-oikeuksin. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tilavuokrauksesta.

Yhteystietomme

Laadukas tilausravintola A-oikeuksin

Kerhotalon kauniit ja tunnelmalliset tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää erilaisia juhlia ja tapahtumia ympäri vuoden. Myllykosken Kerhotalo toimii tilausravintolana A-oikeuksin. Ruokasaliin mahtuu yhteensä 80 ruokailijaa, minkä lisäksi upea kattoterassi tarjoaa kauniit näkymät Myllykosken historialliseen miljööseen.

 

Ruokasalin alakerrassa on mukava lounge-tila, jonne mahtuu jopa 100 henkilöä. Lounge-tila sopii erinomaisesti esimerkiksi erilaisten esitysten ja keikkojen järjestämiseen.

 

Tilausravintolan lisäksi kerhotalolta löytyy lukuisia erilaisia saleja, kuten Kristalli-, Tammi- ja Johtokunnan salit. Salit ovat arvokkaita, mutta lämminhenkisiä tiloja, joissa voidaan järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Salivuokraan voimme sisällyttää asiakkaan toiveiden mukaisen menun, joka valmistetaan paikan päältä löytyvissä keittiötiloissa ammattitaitoisten kokkien ja leipurien toimesta.

Tutustu myös Riverman Centeriin

Ylellistä majoitusta kerhon tiloissa

Myllykosken Kerhotalo tarjoaa lisäksi mahdollisuuden mukavaan ja ylelliseen majoittumiseen. Yläkerrasta löytyy kaksi kaunista sviittiä sekä neljä korkeatasoista huonetta. Kaikki huoneet ovat kahden hengen huoneita lisävuoteen mahdollisuudella. Kaiken kaikkiaan kerhotalo tarjoaa majoitusmahdollisuuden enintään 15 henkilölle kerrallaan.

 

Voit varata majoituksen vaivattomasti suoraan Booking.com-sivuston kautta. Halutessasi voit tiedustella majoitusta myös ottamalla meihin yhteyttä.

Booking.com-sivulle

Vietä unohtumaton tilaisuus Myllykosken Kerhotalon tiloissa

Myllykosken Kerhotalo – yhteystiedot

Tehtaankaari 3, 46800 Myllykoski

044 242 9888

info@seuratalo.fi

Ole meihin yhteydessä ja kerro tilaisuudestasi. Suunnitellaan yhdessä toiveitasi ja tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Kaikki yhteystiedot