Tilan vuokraus historiallisesta miljööstä Kouvolan Myllykoskelta

Myllykosken Seuratalo on monipuolinen tapahtumapaikka arvokkaassa historiallisessa miljöössä Kouvolan Myllykoskella. Tarjoamme tilan vuokrausta kaikenlaisiin tapahtumiin, harrastuksiin ja juhliin – olipa tapahtumasi osallistujina pieni juhlaseurue tai jopa 300 henkeä. Tutustu ja ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää.

Tiedustele ja tee varaus

Järjestä yksityistilaisuutesi tai yleisötapahtumasi Myllykosken Seuratalolla

Myllykosken Seuratalo on pitkien perinteiden tapahtuma- ja juhlapaikka, joka soveltuu erinomaisesti monenlaisiin tapahtumiin aina syntymäpäiväjuhlista suuriinkin konsertteihin. Useista eri huoneista muodostuvat viihtyisät ja arvokkaat tilat ovat vuokrattavissasi muun muassa harrastetoimintaan (esimerkiksi kuorolle tai bändille), juhlatilaisuuksiin (esimerkiksi häihin, syntymäpäiviin tai ristiäisiin) sekä erilaisiin yleisötapahtumiin (esimerkiksi konsertteihin tai luentoa varten).

 

Monimuotoiset tilat ovat muokattavissa sopiviksi pienille juhlaseurueille sekä suurille yleisöille – seuratalon saliin mahtuu istumapaikat jopa 300 henkilölle. Seuratalolle on mahdollista vuokrata kauttamme tarvittavat keittiövälineet ja astiat tai tilata kokonaisvaltainen, asiakkaan toiveiden mukaan laadittu catering-paketti. Kysy lisää catering-palveluistamme ottamalla meihin yhteyttä.

Tutustu myös kerhotaloon

Vuokraa tila tilaisuutesi mukaan

Kokoushuone, Myllykosken Kerho Oy, Kouvola, Myllykoski

Kokoushuone

Kokoushuone soveltuu erinomaisesti pienempien tapahtumien ja juhlien järjestämiseen (max 80 henkilöä).

Lämpiö, Myllykosken Kerho Oy, Kouvola, Myllykoski

Lämpiö

Viihtyisässä ja tunnelmallisessa lämpiössä palvelee tilaajan toiveen mukaan myös kahvio.

Juhlasali, Myllykosken Kerho Oy, Kouvola, Myllykoski

Sali

Upea juhlasali toimii täydellisesti tanssiaisissa, ja saliin voidaan rakentaa suurtenkin juhlien kattaukset.

Seuratalon historiaa

Myllykosken Seuratalon suunnitteli W.G. Palmqvist samaan aikaan pääkonttorin ja kerholan kanssa vuonna 1937. Seuratalo rakennettiin Myllykosken taajaman keskustaan vastapäätä juuri valmistunutta kirkkoa. Seuratalo on pohjamuodoltaan kuin vinkkeli, jossa pitkät pääjulkisivut suuntautuvat pääkatujen (Kenraalintien ja Myllykoskentien) suuntaan. Julkisivun tunnusomaisia piirteitä ovat pääjulkisivujen sekä päätyjen ensimmäisen kerroksen korkuinen, horisontaalisesti koristeltu viivarustika-rappaus. Muilta osin rakennus on rapattu vaaleaksi. Rakennuksen Kenraalintien puoleiseen siipeen sijoitettiin rakennuksen tärkeimmät tilat, kuten juhlasali sekä kahvila- ja ravintolasali.

Myllykoskentien puoleiseen siipeen taas sijoitettiin pienemmät kokoontumistilat, kuten luentosali, talonmiehen asunto sekä marttojen, lottien ja suojeluskunnan kokoontumistiloja. Rakennuksen länsipäädyn ensimmäiseen kerrokseen rakennettiin myös kaksi liiketilaa, joihin sijoittui rakennuksen valmistumisen jälkeen siirtomaatavarakauppa sekä lihakauppa. Rakennuksen kellariin rakennettiin voimistelu- ja painisali, 25 metrin pituinen sisäampumarata, huolto-, varasto- ja teknisiä tiloja sekä pidätettyjen säilytyspaikka. Myöhemmin kellariin rakennettiin ampumaradan tilalle kaksiratainen keilahalli.

Lataa historiikki tästä

Tunnelmalliset tilat upeassa miljöössä

Myllykosken Seuratalo – yhteystiedot

Myllykoskentie 7, 46800 Myllykoski

044 971 5736
info@seuratalo.fi

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele tilavuokrausta. Olemme mielellämme apunasi tilaisuutesi suunnittelussa heti alusta alkaen. 

Kaikki yhteystiedot