Näyttävä juhlatila tilaisuuteesi Kouvolassa

Riverman Center on juhlatilana monien mahdollisuuksien kokonaisuus, josta löytyy upeita tiloja isompien ryhmien tilaisuuksiin, koulutuksiin sekä majoitukseen. Riverman Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kouvolan Keltakankaalla. Tutustu tiloihin ja ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi tilavuokrausta.

Yhteystietomme

Hulppeat aulatilat erilaisten tapahtumien järjestämiseen

Entisen kaupungintalon, Riverman Centerin huomiota herättävän kauniit aulatilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten suurempien, arvokkaankin tunnelman tapahtumien järjestämiseen. Aulatiloissamme on pidetty muun muassa häitä, julkistamistilaisuuksia ja erilaisia yleisötapahtumia.

 

Tiedustele tilojen saatavuutta ottamalla meihin yhteyttä ja tee varaus. Riverman Center tarjoaa upeat puitteet unohtumattomalle tilaisuudellesi.

Tutustu myös kerhotaloon

Käytännölliset, monien mahdollisuuksien kokoustilat

Riverman Centeristä löytyy lisäksi erinomaiset kokous- ja koulutustilat. Tiloissa on käytettävissäsi muun muassa videotykit ja muut ajanmukaiset tekniikat tarpeesi mukaan. Laadukkaan akustiikan koulutustilaan sopii suurempikin yleisö, ja kokoustilat on muokattavissa tarpeesi mukaan sekä suurille että pienille ryhmille.

 

Ota meihin yhteyttä ja järjestä yrityksesi tai esimerkiksi harrasteryhmäsi kokoukset ja koulutustilaisuudet Riverman Centerissä! Sovitaan yhdessä tarpeitasi vastaavasta kokonaisuudesta.

Kysy lisää

Catering-palvelut alan ammattilaisilta

Catering-palvelumme varmistaa, että tilaisuudessasi on tarjolla herkulliset syötävät ja juotavat. Hoidamme suurtenkin juhlien tarjoilut sekä koulutustapahtumien ja kokousten kahvitukset asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Laaditaan yhdessä juhlasi tai muun tilaisuutesi arvoinen menu.

Hostel-tasoista majoitusta yli 70 hengelle

Riverman Centerissä on myös hostellitoimintaa. Majoitustiloistamme löytyy kaiken kaikkiaan 77 vuodepaikkaa. Hostellissamme majoitat mukavasti myös esimerkiksi pidemmän matkan takaa saapuneet juhlavieraasi. Kysy lisää majoituspalveluistamme ottamalla meihin yhteyttä. Tarjoamme majoitusta myös Myllykosken kerhotalolla.

Lue lisää Myllykosken kerhotalosta
Koulutustilat, Myllykosken Kerho Oy, Kouvola, Myllykoski

Koulutustilat  

Kokoustilat, Myllykosken Kerho Oy, Kouvola, Myllykoski

 Kokoustilat  

Hostel-tasoinen majoitus, Myllykosken Kerho Oy, Kouvola, Myllykoski

  Hostel-tasoinen majoitus

Kauniit ja arvokkaat, monikäyttöiset tilat

Riverman Center – yhteystiedot

Keltakankaantie 5, 46860 Keltakangas

044 242 9888

info@seuratalo.fi

Riverman Center sijaitsee Kouvolan Keltakankaalla. Varaa tilat käyttöösi ottamalla meihin yhteyttä. Voit soittaa, kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin tiloja ja palveluitamme koskeviin tiedusteluihisi.